Alpha

Alpha: upptäck kristen tro.

Alpha är en grundkurs i kristen tro som hålls över hela världen rakt igenom variationer av kyrkor och samfund. Över tio veckor lyfts frågor som ”Vem är Jesus och varför behövde han dö?”, ”Hur och varför ska jag be och läsa Bibeln?”, ”Hur ska jag göra det bästa med resten av mitt liv?” och ”Vad ska jag med kyrkan till?”.

Alpha består av tre delar: Middag, film utifrån dagens tema och sedan avslutningsvis samtal i smågrupper där alla åsikter och frågor är tillåtna (och där man förstås väljer själv om man vill prata eller inte).

Ett rymligt rum kring livets stora frågor, det är Alpha.

Vår nästa kurs startar tisdagen den 8 oktober klockan 18-20. Anmäl dig gärna genom att fylla i namn och mailadress här nedan så blir det enklare för oss planera rätt mängd mat, men det går även bra att bara dyka upp den 8 oktober (och man väljer förstås själv om man därefter vill fortsätta eller inte, man förbinder sig inte till att gå hela Alpha).

Kursen är kostnadsfri. Välkommen med!