Ungdom

Som ung i Falköping är du speciellt välkommen till kyrkan på fredagskvällar.
Vi riktar dessa kvällar till dig som är tonåring och upp till 19år. Man får börja komma redan som 12åring om man vill kolla läget, tex om man har äldre kompisar som vill gå.

Vi vill träna unga till ett liv i tro. Vi predikar  ur Guds ord och lovsjunger hängivet Gud. Vi vill se förvandlade liv och en förvandlad stad. Och vi tror att Jesus är enda vägen till Gud. Alla är välkomna precis som du är men räkna med att gå därifrån förvandlad.

Vi ber gärna för och med dig som besöker.
Fredagar Life Afterschool:
19:00-23:00 
träffas vi för att lyssna till Guds ord och ha ”go” gemenskap. Det finns lite fika att köpa man kan spela Pingis, biljard, fotboll, tvspel etc. Men vi har också hängiven lovsång och utmanande predikan. Ungefär 1 fredag i månaden reser vi till Skövde för ett större ”röjigt” ungdomsmöte. Hör av dig då så försöker vi fixa skjutsar till dig.

Vissa lördagar har vi ekumeniska möten. Gå med i våra Facebook grupper etc och se i våra kalendrar när dessa möte går av stapeln.

Du är alltid välkommen med frågor och funderingar om tro till oss. Vi tror verkligen att du kan uppleva Jesus påtagligt och personligt. Så vi ber gärna med och för dig.
Vi träffas under veckan i grupper i hemmen och umgås och talar om Jesus vi kallar dessa grupper cellgrupper.
Under året arrangerar vi läger av olika sorter. Vi åker tillsammans på kristna konferenser etc.

Var rikligen välsignad!