Russ Taff Konsert

IMG_2149

Legendariska Russ Taff (USA), mannen med den gyllene rösten, kommer till Sverige och Falköping för en konsert tillsammans med Peter Hallström och band.

I augusti kommer denna världsartist till Pingstkyrkan i Falköping. Många är vi som fallit för denna fantastiska artist som kan sjunga så att själar sätts i gungning. Russ Taff har en gedigen och framgångsrik karriär, både som soloartist, men också som sångare i klassiska The Imperials och The Gaither Vocal Band. Han har knåpat ihop till ett fantastiskt arkiv med starka låtar som han kommer bjuda på, med inslag av gospel, rock och country. Russ Taff har vunnit fem Grammys och mer än 10 Dove Awards och turnerat runt om i världen. På 80- och 90-talet turnerade han flitigt i Norden. Han fyllde bland annat Scandinavium i Göteborg två gånger.

Lägg därtill Peter Hallström som har sjungit in sig i den svenska folksjälen och liksom Russ Taff har en röst som berör och kommer nära. Peters personliga och ärliga sånger och texter är lätt att ta till sig och hans varma engagemang har gjort honom väldigt omtyckt och uppskattad. Han en av Sveriges största låtskrivare men är också en mycket duktig pianist. Peter Hallström är mannen bakom några av de mest älskade låtarna, ”Håll mitt hjärta” med Björn Skifs och ”Kärleksvisan” med Sarah Dawn Finer som han skrivit.

Som grädde på moset kommer dessa musikaliska giganter att kompas av ett mycket kompetent och minst sagt engagerat gäng, nämligen musikerna i FOLK! Fredagen den 25 augusti kl.19:00 i Pingstkyrkan i Falköping går konserten av stapeln.
Konserten görs tillsammans med Erikshjälpen och till förmån för projektet Hope Studio i Uganda, ett projekt som hjälper utsatta barn som av olika anledningar blivit tvungna att ta sin tillflykt till gatan. Alla dessa komponenter kommer göra denna konsert oförglömlig så se till att inte missa detta unika tillfälle!

Biljetter Säljs på nortic.se. Pris 220 kr. 12-18 år 100 kr. Barn under 12 år är gratis.
Känn Er mycket Välkomna!