Ole Börud konsert!

Ole Börud från Norge, spelar i Falköping igen!

Nu kommer det bli en ny höjdar konsert i Falköping för alla musikälskare! Ole Börud från Norge kommer tillbaka och spelar i Pingstkyrkan den 22 mars kl. 20. Denna gång möter Ole Börud Nya Stadens Storband från Lidköping i ett spännande musikaliskt möte.

Ole Börud och bandet lyckas på något osannolikt sätt att få ihop en blåssektion, keyboards, trumset och en park av gitarrer och basar att låta snortight, utan att det spretar någonstans. Ordet ”tajt” får en helt ny innebörd när du hör dem spela sin smarta kombination av soul, funk och west coast som om livet stod på spel. Ole har blivit omnämnd som en av Skandinaviens stora nya soulfenomen!

Med en fot i den amerikanska västkusten musik och den andra i soul och funk, skakade han om den musikintresserade publiken, en explosiv blandning av läckra beats och sofistikerade arrangemang. Ryktet om honom spreds snabbt, inte minst bland utövande musiker som med tårar i ögonen kunde namndroppa gamla idoler som Pages, Bill Champlin och Airplay. Ole Börud har en unik röst: lika kristallklar som funky och med bibehållen personlighet och själ.
För drygt två år sedan var Ole på besök senast i Pingstkyrkan i Falköping med en bejublad konsert och musikupplevelse. Lördagen den 22 mars kl. 20 kommer han tillbaka tillsammans med ett nytt band.
Nya Stadens Storband var förra året på besök i Falköping då med en konsert och ett samarbete med artisten Samuel Ljungblahd. – Nu känns det helt naturligt att fortsätta med ett helt nytt projekt med hans polare Ole Börud. Denna norrman stinker funk, soul och västkustrock! Hans musik är väldigt lättlyssnad och vi hoppas att både gamla och nya fans kommer till konserterna, säger ledaren Roger Forslund.
Nya Stadens Storband från Lidköping spelar lika gärna på små orter som i miljonstäder. Spelningarna har funnits mest i de södra och mellersta delarna av Sverige men även några utlandsturnéer har det blivit till Norge, Danmark, Tyskland och Holland. Spelglädjen är viktig – Nya Stadens Storband är ett liveband utan tvekan. Missa inte denna konsert i Pingstkyrkan, Falköping 22 mars kl. 20:00!
Pingstkyrkans Café kommer var öppet från kl. 18:30 innan konserten.
Biljetter 120 kr förköp. 150 kr vid entrén. Beställ biljetter expeditionen 0515-8090 eller Pingstkyrkans Café.
Välkomna!