20120915-105201.jpg
Ovanstående kort är från förmiddagsmötet på båten. Många hade sovit någon timma eller så men flera sov inget alls. Själv sov jag i varje fall 4-5timmar. Jag hade lyssnat till gruppen planetshakers på natten innan. jag visste inget om den gruppen men blev glatt överraskad då det var lovsång och tillbedjan som på ett möte, det var otroligt härligt och underbar Gudsnärvaro.
Så jag var nog en av dem som sovit mest när förmiddagsmötet drog igång.
NG och Joakim har alltid bra förkunnelse som är enkel tydlig och talande. Han använder bilder och punkter vilket gör det exemplariskt att komma ihåg.

20120916-105054.jpg

Detta kort är från det avslutande ”generationsmötet” där 6-7 samfundsledare fick 6min att dela sina bästa erfarenheter/råd till nästa generation. Och det avslutades med förbön för alla 2000.

Sammanfattningsvis var det en historisk resa och en viktig del för att upp bygga ungdomar. Bra möten med engagerande lovsång och som sagt bra förkunnelse. Emma Jonsson talade om Att starta NG grupper hon är en riktigt duktig talare, vi kommer nog snart få höra henne i Falköping igen.
En sak som tilltalade mig var att ge ungdomar utrymme dvs konkret låta dem ta uppgifter i församlingen, vi måste låta nästa generation få ta för sig och växa in i uppgifter.