Konsert med Doug Seegers

Doug Seegers är den hemlöse gatumusikanten vars musik plötsligt gavs nytt liv och ett forum. Att det forumet Doug Seegers 2016skulle bli Sverige, ett helt hav från countrymeckat Nashville, är kanske oväntat. Men nu är det alltså en välgörenhetskonsert i Falköping fredagen den 4 mars kl. 19 i Pingstkyrkan i Falköping som är i absolut fokus.

Många vet att Doug Seegers slog igenom i TV-programmet ”Jills veranda”. Han var hemlös och Jill Johnsson träffade honom på gatan. De spelade hans låt ”Going down to the river” i programmet och avsnittet fick en enorm spridning i sociala medier. Låten kom sen ut som soloskiva. Sen gjorde Jill Johnsson och Doug duettskivan ”In Tandhem”.

Hans musik rubriceras ofta som country, men han tycker själv att americana är den genre som bäst beskriver musiken. På konserten i Falköping har Doug med sig sitt band. Missa inte denna stora musikupplevelse!

Arrangörer av välgörenhetskonserten i Falköping är Pingstkyrkan, Falköping-Ålleberg Rotaryklubb och Kulturbyrån. Behållningen går till Barnhemmet Caminul Felix i Oradea, Rumänien.

Biljettpris: 295kr + eventuell förköpsavgift

Biljetter finns på ticnet.se. I Falköping kan du också köpa biljetter på: Akademibokhandeln, ICA Supermarket, Coop Extra, PK Secondhand Café.

Insläpp kl 18:00

Förband från kl. 18:30

Konsert start kl 19:00

Det är onumrerade platser i konsertlokalen

Caféet är öppet efter konserten!