Hemsidan uppdaterad

Idag och några dagar har jag använt lite tid för att uppdatera och fixa hemsidan.
Någon kanske funderar på varför man lägger tid på detta? Jag är övertygad om att det är ganska viktigt ändå, i dagsläget har vi ingen annan än jag som kan/vill arbeta med hemsida så jag gör det lite med vänsterhanden och försöker göra det så bra som möjligt.

20131106-133858.jpg
Statistiken i år visar att vi snittar på ca 1000 unika besökare/mån. Det anger också lite av vikten att den är uppdaterad och välskött.
En av de saker jag gjort är att se till att det i adressfältet på webbläsarna står pingstkyrkan.nu och inte pingstkyrkan.nu.preview.binero.se
Man kan nu dels lättare utläsa var man är och enkelt länka till platser på hemsidan.
Senaste tekniska tillskottet är en blogg för secondhand som Ida Bengtsson och Sofia Ström kommer skriva i. Den bloggen kommer du hitta under menyn församling och under secondhand. Där kommer det stå om händelser på secondhand och om nya varor i butiken bl.a.
Dessutom är webbplatsen förbered i grunden för podcasts, dvs ljud filer man kan lägga in i tex bloggen eller prenumerera på i iTunes. Detta är inte helt klart ännu men tekniken finns där, det är framförallt designen på blogg etc som inte är fixad.
Tanken är att kunna spela in ljudfiler/videofiler med intervjuer, korta samtal kring Bibeln och olika frågor om Jesus etc.

2 thoughts on “Hemsidan uppdaterad

• ons 15 januari at 20:59
    Permalink

Bra jobbat med hemsidan Tomas. Trots mina dryga 70 år inser jag att hemsidan är en viktig kommunikation utanför kyrkan. Som ni ser behöver Tomas hjälp för att hinna med arbetet. Ge honom hjälp.

• fre 17 januari at 16:11
    Permalink

Skönt att se att någon tycker att det är bra att vi syns på nätet. Tror nog att vi måste finnas överallt. Tack Tomas!