Första inlägget

Idag har vi haft en genomgång av nya hemsidan. Ungdomspastorn Tomas har gjort ett bra jobb med sidan och nu är det funktioner som gör det lätt att hålla sidan uppdaterad och fräch.

Ikväll har vi haft sista Alpha träffen för den här terminen. Det blir ytterligare någon samling efter sommaren och så småningom en ny kurs. Ikväll pratade vi om: Vad ska vi ha kyrkan till? Varje gång det här ämnet är uppe inser jag hur betydelsefull församlingen är. Vi är Kristi kropp som tillsammans ska göra Jesu gärningar. Församlingen kan verkligen göra skillnad i vår tid.

Den här veckan är det två stora skolavslutningar i kyrkan. Det är inte vårt arrangemang utan våra lokaler hyrs av skolan. Men vi hälsar skolorna välkomna att fira avslutning och sommarlov i Pingstkyrkan.