Camilla Olsson & internationellt café

20140427-110917.jpg
Det var en intensiv lördag med bästa möjliga väder. Först ett seminarium om lovsång/sång/musik/kreativitet ja hela livet med Gud 16:90-18:45. Camilla Olsson som är uppvuxen i Falköping undervisade 2x40min om lovsång på ett fantastiskt bra sätt. Att lovsång och tillbedjan inte är ett inslag i en Gudstjänst utan en del av våra liv i vardag etc. Det handlar inte om stil men om att uttrycka sin kärlek till Gud. Hon tog upp de hebreiska orden om lovsång/tillbedjan och vad de betydde.

18:00 började det internationella cafet och det var i princip helt fullt i cafet. Och det var många olika nationaliteter från Afghanistan, Polen, Ukraina, Rumänien, Brasilien och många fler.
En helt fantastiskt tillfälle att visa vår kärlek till alla människor och se den oerhörda mångfald som finns. Jag bara älskade att prata med nyanlända flyktingar, nysvenskar och visa att det finns varmhjärtade kristna som älskar oavsett religion eller annat men som samtidigt vill visa på att den enda vägen till Gud är genom Jesus.

20:00 var det möte med Camilla Olsson i allianskyrkan och kyrkan var i princip full med ungdomar.

20140427-110932.jpg