Besökarantalet bara ökar

Pingstkyrkans webbplats har en ständigt ökande besökarantal. Efter nylanseringen 2012 såg vi år 2013 ca 10.000 unika besökare och 2016 nästan 20.000 unika besökare. Det är en trevlig utveckling på webbplatsen. De flesta använder vår webbplats för att se kommande händelser i vår kalender.

Så totalt sett har vi nästan en fördubbling av unika besökare på 4års tid.

2 thoughts on “Besökarantalet bara ökar

• ons 15 mars at 21:56

Guds Frid!
    Önskar veta om församlingens storlek, sång- & musikliv då det ev kan bli frågan om flyttning till Falköping.
    Detta nämns i största förtroende – min hustru och jag är då ev även i behov av bostad – antingen 3 rok eller mindre hus att hyra / 2a hand intressant vad gäller huset … vi är musiker båda två ….

Fridshälsningar

MART

• tor 16 mars at 06:12

Hej Mart du är varmt välkommen till oss om flytt blir aktuell.
      Ring oss gärna då kan vi berätta lite mer och ge mer information. Du kan nå oss på 0515-80980.
      Vi har ca600 medlemmar och flera sånggrupper av lite olika karaktär med både unga och gamla. Vad det gäller boende får jag hänvisa till de olika företag som har lägenheter att hyra ut. Exempelvis MB bygg, Hyresbostäder, Balder, Senäte etc. Vi har några lägenheter i våra utposter utanför Falköping men just nu tror jag inte någon är lediga.