Åre 2020

Vecka 7 2020 smäller det! Årefjället är allmänt betraktat som Sveriges vackraste och bästa så vi tänkte att vi drar dit på sportlovet för en maxad vecka med skidåkning, gemenskap, tävlingar, lekar och samlingar. Kommer bli kanon, och ännu bättre om DU vill följa med!

Resdagar:

Vi åker söndag 9/2 klockan 07.00 från Pingstkyrkan Falköping. Efter fem skiddagar (måndag-fredag) åker vi sedan hem sent på fredagskvällen vilket innebär att vi åker nattetid och är hemma i Falköping på lördag morgon.

Boende:

Vi kommer bo på vackra Hållandsgården som ligger ungefär 15 minuters bussåkning från Åre. Boendet sker i 2-, 3- eller 4-bäddsrum och försöker lösas enligt önskemål från deltagarna. Alla rum har toalett och dusch.

Mat:

All mat, förutom på resdagen, ingår. Vi äter frukost på Hållandsgården och då finns även möjlighet att göra i ordning mackor med mera och ta med sig till backen som lunchmat. När vi kommer hem efter en lång dag i backen så väntar lagad middag.

Pris:

3495:- upp till 17 år, 3995:- för den som är 18 år eller äldre. Bussresa, boende, mat (förutom lunchen på första resdagen) och liftkort ingår i priset. Betalning sker i början av 2020 när fakturor skickar ut.

Övrig info:

Resan är ett läger vilket innebär gemensamma resor till och från backen samt gemenskap på lägergården på kvällarna, alltså inte egna arrangemang eller dylikt på kvällarna inne i Åre by eller liknande. Lägret är drog- och alkoholfritt. Gemensamma samlingar med lekar, tävlingar och föredrag kommer att förekomma, därtill kommer det finnas möjlighet för den som vill att vara med på andakter.

Vem får åka med?

Man behöver förstås inte vara medlem i Falköping Pingst för att få åka med, i grundtanken finns en inriktning på tonår men det är möjligt att åka med både som yngre och äldre.

Lägret har 50 platser och det är först till kvarn som gäller. Anmälan är bindande och sker genom att fylla i uppgifter nedan.